Help
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kloppen je adresgegevens nog wel in Osiris? Zo niet, wijzig dan je adres in Osiris. Deze gegevens worden namelijk niet automatisch aangepast. .
Vul uw gebruikersnaam (6 cijferig studentnummer) en wachtwoord in. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor Osiris Student zijn dezelfde als die u gebruikt voor de hele E-campus omgeving. Klik daarna op 'Inloggen'. Bent u uw wachtwoord vergeten klik dan hier.

Op het scherm Personalia in Osiris Student kunt u uw gegevens inzien zoals deze bij de Politieacademie bekend zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de correct- en volledigheid van deze gegevens. Let specifiek op de correct- en volledigheid van uw voorna(a)m(en), geboortedatum en geboorteplaats. Dit zijn gegevens die de Politieacademie nodig heeft om een correct waardedocument (diploma, certificaat of getuigschrift) te verstrekken. Zijn één- of meerdere van deze gegevens niet correct dan verzoeken wij u bij het Studenten Informatie Punt (STIP) langs te komen of een schriftelijk verzoek te sturen naar STIP. Adresgegevens en uw emailadres kunt u zelf wijzigen via Osiris Student. Voor de verzending van waardedocumenten wordt het in Osiris vermelde (huis)adres gebruikt.

Heeft u problemen bij het inloggen in- of werken met Osiris Student?

Neem voor inhoudelijke vragen over (het werken met) Osiris Student contact op met het Studenten Informatie Punt (STIP) via het vragenformulier. Voor technische problemen kunt u contact opnemen met de E-campus helpdesk via 088-6622112 of via email

Informatie omtrent Osiris handleidingen, werkinstructies, releases vindt u op de extranetpagina: Onderwijsadministratie

Wanneer een pasfoto geüpload wordt in Osiris, dan wordt deze alleen gebruikt voor onderwijsdoeleinden en in de daaraan gerelateerde systemen. Zie hiervoor: Beleidsrichtlijn privacy studentenadministratie
Help