Help
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
LET OP: Op 23 april is Osiris tussen 08.00 en 09.00 uur niet te gebruiken wegens noodzakelijke werkzaamheden. Excuses voor de overlast.
Vul uw gebruikersnaam (6 cijferig studentnummer) en wachtwoord in. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor Osiris Student zijn dezelfde als die u gebruikt voor de hele E-campus omgeving. Klik daarna op 'Inloggen'. Bent u uw wachtwoord vergeten klik dan hier.

Op het scherm Personalia in Osiris Student kunt u uw gegevens inzien zoals deze bij de Politieacademie bekend zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de correct- en volledigheid van deze gegevens. Let specifiek op de correct- en volledigheid van uw voorna(a)m(en), geboortedatum en geboorteplaats. Dit zijn gegevens die de Politieacademie nodig heeft om een correct waardedocument (diploma, certificaat of getuigschrift) te verstrekken. Zijn één- of meerdere van deze gegevens niet correct dan verzoeken wij u bij het Studenten Informatie Punt (STIP) langs te komen of een schriftelijk verzoek te sturen naar STIP. Adresgegevens en uw emailadres kunt u zelf wijzigen via Osiris Student. Voor de verzending van waardedocumenten wordt het in Osiris vermelde (huis)adres gebruikt.

Heeft u problemen bij het inloggen in- of werken met Osiris Student?

Neem voor inhoudelijke vragen over (het werken met) Osiris Student contact op met het Studenten Informatie Punt (STIP) via het vragenformulier. Voor technische problemen kunt u contact opnemen met de E-campus helpdesk via 088-6622112 of via email

Informatie omtrent Osiris handleidingen, werkinstructies, releases vindt u op de extranetpagina: Onderwijsadministratie

Wanneer een pasfoto geüpload wordt in Osiris, dan wordt deze alleen gebruikt voor onderwijsdoeleinden en in de daaraan gerelateerde systemen. Zie hiervoor: Beleidsrichtlijn privacy studentenadministratie
Help